Κοιμισμένη Εικόνα Του Θεού, Ξύπνα ! ! !

Η ψυχή απατάται, από τη συμπαντική αυταπάτη... και γίνεται το περιορισμένο Εγώ, το οποίο ταυτίζεται με το σώμα, και τα αποκτήματα του σώματος...

Η Ψυχή Ως Εγώ, Αποδίδει Στον Εαυτό Της, Όλους Τους Περιορισμούς Του Σώματος...


Όταν ταυτιστεί μ’ αυτόν τον τρόπο, η ψυχή δεν μπορεί πλέον, να εκφράσει την πανταχού παρουσία της, την παντογνωσία της... και την παντοδυναμία της. 


Φαντάζεται, ότι είναι περιορισμένη – όπως ένας πλούσιος πρίγκιπας, που περιπλανιέται στις φτωχογειτονιές, σε κατάσταση αμνησίας, μπορεί να φαντάζεται, ότι είναι πάμφτωχος...

Όταν όμως ένας πρίγκιπας που κοιμάται, ονειρεύεται ότι είναι ζητιάνος και οδύρεται, με αγωνία για την εξαθλίωσή του και την πείνα του, δεν του λέτε: «Ζητιάνε, ξύπνα!»... Του λέτε: «Πρίγκιπα, ξύπνα!».

Καθένας από σας, έχει την ικανότητα να αποκτήσει, τις θεϊκές ιδιότητες... αν σκίσει το πέπλο της άγνοιας.

Δεν Χρειάζεται, Να Αποκτήσετε Τίποτα... Τα Έχετε Ήδη Όλα ! ! !

Ο χρυσός της ψυχής είναι εκεί, ακριβώς μέσα σας, καλυμμένος με τη λάσπη της αυταπάτης.


Το Μόνο Που Έχετε Να Κάνετε Είναι... Να Βγάλετε Αυτή Τη Λάσπη.
Ο διαλογισμός είναι η μόνη πύλη, μέσω της οποίας, μπορείτε να δραπετεύσετε απ’ όλα τα προβλήματά σας και να έχετε αιώνια ελευθερία.

Ο διαλογισμός είναι ο τρόπος, να ξεχάσετε το απατηλό όνειρο του Θεού, την Ύλη... και να θυμηθείτε και να συνειδητοποιήσετε, την ξεχασμένη εικόνα του Θεού μέσα σας.

Κοιμισμένη Εικόνα Του Θεού, Ξύπνα ! ! !

Πάρε την ακλόνητη απόφαση και κάνε, την υπέρτατη προσπάθεια, να γνωρίσεις τον σωστό νόμο, που θα σε καταστήσει ικανό, να τηρήσεις... την πιο σημαντική δέσμευσή σου, με τον εαυτό σου – ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ- την Ίδια Σου Την Ψυχή ! ! !

– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα